Κουπόνι E-fresh αξίας 10€

Κουπόνι E-fresh αξίας 10€

Συγκεντρώσατε 1900 πόντους;

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε κουπόνια αξίας 10 € για τα καθημερινά σας ψώνια στο www.e-fresh.gr. Το e-fresh.gr διαθέτει πάνω από 14.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και απίστευτες προσφορές. Από φρέσκα προϊόντα μέχρι pet food και μικρές ηλεκτρικές συσκευές, είναι όλα διαθέσιμα για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση.

Ξεχάστε ουρές, κουβάλημα και ταλαιπωρία, τώρα το super market, έρχεται στην πόρτα σας.

Για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και γρήγορα, έχουμε δημιουργήσει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μόλις υποβληθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε αυτόματα ένα ηλεκτρονικό κουπόνι στο email σας, έτοιμο για χρήση. Για το λόγο αυτό, μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε γνώμη και να ζητήσετε την ακύρωσή της.

Τα κουπόνια στέλνονται ηλεκτρονικά μερικά λεπτά μετά την παραγγελίας σας. Για παραπάνω πληροφορίες για τα διαθέσιμα προϊόντα, τα έξοδα αποστολής και ελάχιστη παραγγελία* παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του e-Fresh στο www.e-fresh.gr.

(*Ελάχιστη παραγγελία εκτός Αττικής 55€, μεταφορικά δωρεάν / εντός Αττικής 25€ έως 55€, μεταφορικά 3€ / για παραγγελίες εντός Αττικής από 55€ και άνω, μεταφορικά δωρεάν)