S'inscrire

Merci de votre inscription!

Dans les 24 heures suivantes vous allez recevoir un courriel de confirmation, ainsi qu'une invitation pour votre premier sondage Talk. Veuillez regarder votre courrier indésirable, au cas-où

Pomoć 35kn za ljude u Ukrajini

Pomoć 35kn za ljude u Ukrajini

Hvala vam što nam pomažete!

Užasnuti smo situacijom u Ukrajini koja je dramatično eskalirala. Ukrajina, nama bliska zemlja, treba našu pomoć. Iako je situacija zbunjujuća i ubrzano se razvija, poslali smo prvi konvoj kamiona natovarenih humanitarnom pomoći. Naši timovi stigli su na slovačku, rumunjsku i moldavsku granicu s Ukrajinom i pomažu izbjeglicama s obje strane. Pozivamo sve one koji također nisu ravnodušni prema razvoju i situaciji u Ukrajini i žele im pomoći da daju svoj doprinos. Sredstva ćemo koristiti za pružanje humanitarne pomoći žrtvama oružanih sukoba, ljudima u bijegu te za zaštitu ugroženih obitelji i pojedinaca.

U kolovozu 2014. počeli smo pomagati ljudima usred borbi u Ukrajini i stoga najavili paket SOS Ukrajina. Dugotrajni oružani sukob na istoku zemlje uzrokuje dugotrajnu humanitarnu krizu, a 200.000 ljudi posebno pomažemo u Donjecku i Lugansku. Pružamo dugoročnu novčanu pomoć za kupnju osnovnih potrepština, higijenskih paketa ili pakiranja hrane s brašnom, uljem, soli i šećerom. Popravljamo oštećene kuće i izvore pitke vode. Nudimo i psihosocijalnu pomoć. Trenutno smo fokusirani na humanitarnu pomoć žrtvama sukoba.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici.