S'inscrire

Merci de votre inscription!

Dans les 24 heures suivantes vous allez recevoir un courriel de confirmation, ainsi qu'une invitation pour votre premier sondage Talk. Veuillez regarder votre courrier indésirable, au cas-où

Pomozite ljudima u Ukrajini donacijom od 500 dinara

Pomozite ljudima u Ukrajini donacijom od 500 dinara

Hvala Vam na pomoći!

Užasnuti smo situacijom u Ukrajini, koja je dramatično eskalirala. Ukrajini, nama bliskoj zemlji, potrebna je pomoć. Iako je situacija zbunjujuća i brzo se razvija, uspeli smo poslati prvi konvoj kamiona sa humanitarnom pomoći. Naši timovi stigli su na slovačku, rumunsku i moldavsku granicu sa Ukrajinom i pomažu izbeglicama sa obe strane. Pozivamo sve one koji nisu ravnodušni prema razvoju i situaciji u Ukrajini i žele da pomognu i daju svoj doprinos. Sredstva ćemo iskoristiti za pružanje humanitarne pomoći žrtvama oružanih sukoba, ljudima koji beže, i za zaštitu ugroženih porodica i pojedinaca.

U avgustu 2014. počeli smo pomagati ljudima u konfliktnoj zoni u Ukrajini i stoga smo najavili paket SOS Ukrajina. Dugotrajni oružani sukob na istoku zemlje uzrokuje dugotrajnu humanitarnu krizu, a posebno pomažemo 200.000 ljudi koji žive u Donjecku i Lugansku. Pružamo dugoročnu novčanu pomoć za kupovinu osnovnih potrepština, higijenskih paketa ili pakovanja hrane sa brašnom, uljem, solju i šećerom. Popravljamo oštećene kuće i izvore pijaće vode. Nudimo i psihosocijalnu pomoć. Trenutno smo fokusirani na humanitarnu pomoć žrtvama sukoba.

Više informacija možete pronaći na web stranici.