Talk app

Scarica la nuova app Talk - rispondi a sondaggi e raccogli più punti anche quando sei in giro!

Talk app Talk app

Registrati

Grazie per la tua registrazione!

Nelle prossime 24 ore riceverai una conferma email, così come l'invito al tuo primo sondaggio Talk. Si prega di controllare la cartella dello spam per sicurezza.

Abonament 6 luni - Grădina Mea de Vis

Abonament 6 luni - Grădina Mea de Vis

Ai participat la sondaje și ai acumulat 1550 puncte? Felicitări și mulțumim pentru implicare! Ai ales ca premiu un abonament, pentru 6 ediții, la revista Grădina Mea de Vis.

Gradina mea de vis este un ghid complet de instruire in arta amenajarii si ingrijirii gradinii si terasei. Revista cuprinde un vast repertoriu tematic precum prezentari de flori in functie de sezon, tufe decorative, plante cataratoare, garduri vii, arbori si arbusti, gazon - toate articolele oferind cititorilor atat sugestii decorative cat si informatii despre lucrarile necesare de intretinere si ingrijire. Revista Gradina mea de vis se adreseaza celor care doresc o evadare din cotidian in universul verde creat dupa propriile dorinte si celor care dispun de mijloacele financiare necesare pentru a amenaja gradina mult visata. Detalii despre revista si editura puteti gasi aici: www.Gradina-mea-de-vis.ro

* Comenzile se proceseaza la inceputul lunii urmatoare. IMPORTANT: folosiți adresa corectă și completă pentru a ne asigura că revistele ajung la dumneavoastră. Detaliile vor fi trimise către editură iar abonamentele vor fi plătite integral. Editura înregistrează în sistem abonamentul iar prima revistă ar trebui să o primiți de îndată ce se lansează noul număr. E posibil ca din momentul în care faceți comanda până când veți primi revista să treacă 60 de zile maxim.
Orice întârziere mai mare de 60 de zile se anunță printr-un mesaj la adresa abonamente@burda.ro cu numele, adresa și un număr de telefon.