Talk app

Download the new Talk App now and use all the advantages also on the go

Talk app Talk app

Société Européenne pour la recherche d'Opinion et de Marché (ESCOMAR)
Link

La marque de confiance autrichienne Euro-Label e-commerce
Link

Thawte et la principale autorité de certification pour SSL et certificats numériques de signature de code
Link

S'inscrire

Merci de votre inscription!

Dans les 24 heures suivantes vous allez recevoir un courriel de confirmation, ainsi qu'une invitation pour votre premier sondage Talk. Veuillez regarder votre courrier indésirable, au cas-où

Abonament 6 ediții - National Geographic

Abonament 6 ediții - National Geographic

Ai participat la sondaje și ai acumulat 2600 puncte? Felicitări și mulțumim pentru implicare! Ai ales ca premiu un abonament, pentru 6 ediții, la revista National Geographic. 

De 127 de ani NG reprezintă un reper în lumea fotojurnalismului. Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmăresc 40 de ediţii internationale, National Geographic este a treia cea mai citită revista din lume. National Geographic, revista dedicată ştiinţei, explorărilor şi aventurii, conectează curioşii de pe întreaga planetă, ajutându-i să-şi împlinească visele. Le da posibilitatea celor mai străluciţi cercetători, exploratori şi jurnalişti să ne prezinte poveştile, descoperirile şi aventurile lor ca să înţelegem mai bine lumea în care trăim, şi să avem o şansă în plus de a învăţa şi a creşte permanent. Abonamentul la ediţia în limba română a revistei National Geographic îţi asigură i calitatea de membru al Societăţii National Geographic din Washington, care, din 1888 şi-a asumat misiunea de a îmbogăţi şi răspândi cunoştinţele geografice. Detalii despre revista si editura puteti gasi aici: www.natgeo.ro

* Comenzile se proceseaza la inceputul lunii urmatoare. IMPORTANT: folosiți adresa corectă și completă pentru a ne asigura că revistele ajung la dumneavoastră. Detaliile vor fi trimise către editură iar abonamentele vor fi plătite integral. Editura înregistrează în sistem abonamentul iar prima revistă ar trebui să o primiți de îndată ce se lansează noul număr. E posibil ca din momentul în care faceți comanda până când veți primi revista să treacă 60 de zile maxim.
Orice întârziere mai mare de 60 de zile se anunță printr-un mesaj la adresa abonamente@burda.ro cu numele, adresa și un număr de telefon.