Thank you for your registration!

In the next 24 hours you will receive a confirmation email, as well as an invitation to your first Talk survey. Please also check your spam folder just in case.

Pomoć 35kn za ljude u Ukrajini

Pomoć 35kn za ljude u Ukrajini

Hvala vam što nam pomažete!

Užasnuti smo situacijom u Ukrajini koja je dramatično eskalirala. Ukrajina, nama bliska zemlja, treba našu pomoć. Iako je situacija zbunjujuća i ubrzano se razvija, poslali smo prvi konvoj kamiona natovarenih humanitarnom pomoći. Naši timovi stigli su na slovačku, rumunjsku i moldavsku granicu s Ukrajinom i pomažu izbjeglicama s obje strane. Pozivamo sve one koji također nisu ravnodušni prema razvoju i situaciji u Ukrajini i žele im pomoći da daju svoj doprinos. Sredstva ćemo koristiti za pružanje humanitarne pomoći žrtvama oružanih sukoba, ljudima u bijegu te za zaštitu ugroženih obitelji i pojedinaca.

U kolovozu 2014. počeli smo pomagati ljudima usred borbi u Ukrajini i stoga najavili paket SOS Ukrajina. Dugotrajni oružani sukob na istoku zemlje uzrokuje dugotrajnu humanitarnu krizu, a 200.000 ljudi posebno pomažemo u Donjecku i Lugansku. Pružamo dugoročnu novčanu pomoć za kupnju osnovnih potrepština, higijenskih paketa ili pakiranja hrane s brašnom, uljem, soli i šećerom. Popravljamo oštećene kuće i izvore pitke vode. Nudimo i psihosocijalnu pomoć. Trenutno smo fokusirani na humanitarnu pomoć žrtvama sukoba.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici.