Thank you for your registration!

In the next 24 hours you will receive a confirmation email, as well as an invitation to your first Talk survey. Please also check your spam folder just in case.

Pomozite ljudima u Ukrajini donacijom od 500 dinara

Pomozite ljudima u Ukrajini donacijom od 500 dinara

Hvala Vam na pomoći!

Užasnuti smo situacijom u Ukrajini, koja je dramatično eskalirala. Ukrajini, nama bliskoj zemlji, potrebna je pomoć. Iako je situacija zbunjujuća i brzo se razvija, uspeli smo poslati prvi konvoj kamiona sa humanitarnom pomoći. Naši timovi stigli su na slovačku, rumunsku i moldavsku granicu sa Ukrajinom i pomažu izbeglicama sa obe strane. Pozivamo sve one koji nisu ravnodušni prema razvoju i situaciji u Ukrajini i žele da pomognu i daju svoj doprinos. Sredstva ćemo iskoristiti za pružanje humanitarne pomoći žrtvama oružanih sukoba, ljudima koji beže, i za zaštitu ugroženih porodica i pojedinaca.

U avgustu 2014. počeli smo pomagati ljudima u konfliktnoj zoni u Ukrajini i stoga smo najavili paket SOS Ukrajina. Dugotrajni oružani sukob na istoku zemlje uzrokuje dugotrajnu humanitarnu krizu, a posebno pomažemo 200.000 ljudi koji žive u Donjecku i Lugansku. Pružamo dugoročnu novčanu pomoć za kupovinu osnovnih potrepština, higijenskih paketa ili pakovanja hrane sa brašnom, uljem, solju i šećerom. Popravljamo oštećene kuće i izvore pijaće vode. Nudimo i psihosocijalnu pomoć. Trenutno smo fokusirani na humanitarnu pomoć žrtvama sukoba.

Više informacija možete pronaći na web stranici.