Hvala Vam na Vašoj registraciji!

Unutar iduća 24 sata primit ćete konfirmacijski e-mail, kao i pozivnicu za ispunjavanje Vaše prve Talk ankete. Molimo Vas da za svaki slučaj provjerite Vašu neželjenu poštu.

Cardul Cadou eMAG 88 lei

Cardul Cadou eMAG 88 lei

Ați participat la sondaje și ați acumulat 4150 puncte?

Vă felicităm și vă mulțumim pentru implicare! Ați ales ca premiu Cardul Cadou eMAG în valoare de 88 lei. Acesta este cel mai simplu mod de a face exact cumpărăturile pe care ți le dorești. Cardul cadou este un cupon cu valoare, emis de eMAG, pe care îl poți folosi în perioada de valabilitate pentru plata integrală sau parțială a comenzilor cu produse vândute de eMAG sau de partenerii eMAG Marketplace cu sediu și reședință fiscală în Uniunea Europeană, existând și anumite categorii restricționate*. Cardul Cadou este valabil numai pentru comenzi online pe site-ul www.emag.ro.

Pentru a procesa comanda dvs. în modul cel mai eficient și rapid, am configurat un proces automat. Prin urmare, vă rugăm să rețineți că după plasarea comenzii, veți primi automat codul cardului cadou prin e-mail, acesta fiind gata de utilizare. Din acest motiv, după ce faceți comanda, nu vă mai puteți răzgândi sau solicita anularea comenzii.

*Mai multe detalii despre folosirea cardului și despre categoriile restricționate puteți găsi aici: www.eMAG.ro.