Îţi mulţumim pentru înregistrare!

În următoarele 24 de ore vei primi un email de confirmare al înregistrării precum şi o invitaţie la primul tău sondaj Talk. Te rugăm să verifici şi folder-ul pentru corespondenţă nesolicitată (Spam/Junk) pentru orice eventualitate.

Donație People in need - Ajutor pentru Ucraina 200 lei

Donație People in need - Ajutor pentru Ucraina 200 lei

Vă mulțumim pentru ajutor!

Privim cu mare îngrijorare situația din Ucraina, care a escaladat în mod dramatic. Ucraina, o țară vecină, are nevoie de ajutorul nostru. Deși situația este confuză și evoluează rapid, am trimis primul convoi de camioane încărcate cu ajutor umanitar. Echipele noastre au ajuns la frontiera Ucrainei cu Slovacia, România și Republica Moldova și ajută refugiații pe ambele părți. Facem apel la toți cei care nu sunt indiferenți la evoluția situației din Ucraina și doresc să ajute printr-o contribuție. Vom utiliza fondurile pentru a oferi ajutor umanitar victimelor conflictelor armate, persoanelor care au fugit din fața războiului, precum și familiilor și persoanelor vulnerabile.

În august 2014, am început să ajutăm oamenii aflați în mijlocul luptelor din Ucraina și, prin urmare, am creat contul de colectare SOS Ucraina. Conflictul armat prelungit din estul țării provoacă o criză umanitară de lungă durată. Până în prezent am ajutat 200 000 de persoane, în special în Donețk și Luhansk. Oferim asistență financiară pe termen lung pentru a acoperi nevoile de bază, pentru achiziția de pachete cu produse de igienă sau pachete cu produse alimentare cu făină, ulei, sare și zahăr. Reparăm case deteriorate și surse de apă potabilă. De asemenea, oferim asistență psihosocială. În prezent, ne concentrăm asupra ajutorului umanitar acordat victimelor conflictului.

Puteți găsi mai multe informații pe site-ul nostru.