Evropsko udruženje za istraživanje javnog mnijenja i istraživanje tržišta (ESOMAR)
Link

The Austrian Euro-Label e-commerce trust mark
Link

Thawte je vodeći autoritet u oblasti sertifikacije SSL i potpisivanja digitalnih sertifikata
Link

Registrujte se

Hvala vam na registraciji!

Tokom naredna 24 sata, dobićete potvrdni email i pozivnicu za vaše prvo Talk istraživanje. Molimo vas da, za svaki slučaj, provjerite i spam folder.

Donacija Crvenom krstu od €10 1600 P

Crveni krst je međunarodna humanitarna organizacija sa oko 97 miliona članova, volontera i zaposlenih širom sveta, osnovana da bi zaštitila ljudsko zdravlje i život, sprečila ljudsku patnju i osigurala osnovno poštovanje ljudskog dostojanstva. Postanite i vi jedan od donatora tako što ćete poene zarađene učešćem u Talk anketama pretvoriti u donaciju Crvenom Krstu i tako pružiti pomoć onima kojima je potrebna! Više o djelovanju Crvenog Krsta u Crnoj Gori možete da saznate ovde.

Kada napravite donaciju preko Talk Panela, vaše ime i prezime, email i adresa će biti prosleđena Crvenom Krstu gde će vas oni zavesti kao donatora. Početkom narednog kalendarskog mjeseca Crvenom krstu ćemo poslati spisak svih donatora, i zauzvrat ćete od njih dobiti zahvalnicu ili neki drugi promotivni materijal. Naravno, ukoliko želite, u svakom momentu možete biti obrisani sa njihovog spiska.