Ваучери Edenred 20лв.

Ваучери Edenred 20лв.

Събрали сте 2270 точки и искате да ги обмените за Ваучер от 20лв. на Идънред България АД, с който да зарадвате себе си или приятел/ка? 
Това можете да направите тук като натиснете бутона “Поръчайте сега” вдясно. 

Ваучерът за подарък Ticket Compliments® от Идънред България АД може да се използва в разнообразни магазини според предпочитанията на ползвателя. Търговската мрежа включва над 8000 обекта от всякакъв характер - ресторанти, хранителни магазини, магазини за дрехи и обувки, фитнес центрове, салони за красота и още много други. Всеки обект, разполагащ със стикер Ticket Compliments® e част от непрекъснато разрастваща се мрежа с национално покритие. Намерете още на: www.edenred.bg .

*Заявки за ваучери се приемат до края на всеки месец и се изпращат до 10-то число на следващия месец. Ваучерите на Идънред България се изпращат до точен адрес чрез "Български пощи" ЕАД. Писмата са поименни, препоръчани и се предават срещу подпис лично на получателя. Ако в деня на доставка не сте на посочения адрес, то писмото ще бъде върнато в пощенския клон за получаване за срок от 20 дни.