Registrovať

Ďakujeme Vám za Vašu registráciu!

V najbližších 24 hodinách dostanete potvrdzujúci e-mail, rovnako ako pozvanie k Vášmu prvému Talk prieskumu. Prípadne si tiež, prosím, skontrolujte zložku so spamom.

Cardul Cadou eMAG - 88 lei

Cardul Cadou eMAG - 88 lei

Ai participat la sondaje și ai acumulat 4150 puncte? Felicitări și mulțumim pentru implicare! Ai ales ca premiu Cardul Cadou eMAG cu valoare de 88 lei. Este cel mai simplu mod de a face exact cumpărăturile pe care ți le dorești. Cardul Cadou eMAG este un cupon cu valoare emis de eMAG.ro și poate fi utilizat pe site-ul eMAG.ro, atât pentru produsele vândute și livrate de eMAG, cât și pentru produsele oferite de partenerii din eMAG Marketplace (cu excepția categoriilor Asigurări și Supermarket). Cardul Cadou este valabil numai pentru comenzi online pe site-ul www.eMAG.ro. Mai multe detalii despre card, puteți găsi aici: www.emag.ro

Pentru a procesa comanda dvs. în modul cel mai eficient și rapid, am configurat un proces automat. Prin urmare, vă rugăm să rețineți că după plasarea comenzii, veți primi automat e-voucher-ul în e-mailul dvs., acesta fiind gata de utilizare. Din acest motiv, după ce faceți comanda, nu vă mai puteți răzgândi sau solicita anularea comenzii.

* După efectuarea comenzii, Cardurile Cadou se trimit automat la adresa de e-mail înregistrată în contul dvs. Talk. Cod cardului cadou primit prin e-mail poate fi folosit direct în magazinul online eMAG.