Înregistrează-te

Îţi mulţumim pentru înregistrare!

În următoarele 24 de ore vei primi un email de confirmare al înregistrării precum şi o invitaţie la primul tău sondaj Talk. Te rugăm să verifici şi folder-ul pentru corespondenţă nesolicitată (Spam/Junk) pentru orice eventualitate.

Donație Viața Fără Leucemie 200 lei
2000P

Donație Viața Fără Leucemie 200 lei

Anual, circa 100 de copii din Republica Moldova sunt diagnosticați cu cancer. Tratamentul durează o perioadă îndelungată, este intensiv şi complex. Asociația „Viața Fără Leucemie” a fost fondată în 2006, prin voința unui grup de părinți a căror copiii au fost diagnosticați cu cancer, cu scopul de a oferi suport continuu copiilor diagnosticați cu această boală prin furnizarea de medicamente, consumabile și echipamente medicale, crearea condițiilor pentru bunăstarea psiho-emoțională a copiilor și părinților care îi îngrijesc în spital pe parcursul întregii perioade de tratament.

*Când donezi prin panelul online Talk , numele și adresa de e-mail sunt transmise organizației caritabile pentru a fi identificat ca donator. Toate donațiile se centralizează la finalul lunii, iar organizația primește sumele de la toți donatorii Talk la începutul lunii imediat următoare.