Îţi mulţumim pentru înregistrare!

În următoarele 24 de ore vei primi un email de confirmare al înregistrării precum şi o invitaţie la primul tău sondaj Talk. Te rugăm să verifici şi folder-ul pentru corespondenţă nesolicitată (Spam/Junk) pentru orice eventualitate.

Întrebări frecvente FAQ

Ce este panelul online Talk?

Pe scurt, Talk este o comunitate online unde membrii sunt invitați să completeze chestionare cu o tematică variată, de la obiceiuri, stil de viața și alegeri financiare, la probleme sociale și preferințe de cumpărare. Sondajele pot fi solicitate de către mass-media, agenții de cercetare sau departamentele de marketing ale companiilor - iar în funcție de chestionar, se aplica fie populației în general sau doar unui grup țintă specific. Fiecare sondaj completat este recompensat cu un număr de puncte,  în funcție de lungimea și complexitatea chestionarului: punctele pot fi apoi schimbate în, abonamente la reviste sau donații pentru organizațiile caritabile.

Ce înseamnă să fii membru în comunitatea online Talk?

Iată câteva detalii cheie despre calitatea de membru în panelul online Talk:

 • Înregistrarea ca membru este gratuită.
 • Trebuie să vă înregistrați în țara dvs. de reședință -- nu e nevoie să aveți cetățenie, atâta timp cât vă este permis, din punct de vedere legal, să trăiți acolo. Dacă vă mutați în altă țară, ne anunțați pentru a muta contul.
 • Dacă nu mai doriți să fiți membru, puteți  solicita în orice moment ștergerea contului dvs. – deși atunci veți pierde toate punctele pe care le-ați acumulat și nu le-ați folosit.
 • Datele personale sunt strict confidențiale și păstrate într-o bază de date securizată și criptată. Când vă conectați pe situl Talk pentru a efectua orice tip de acțiune, conexiunea la serverul nostru este criptată prin tehnologia SSL (Securitate Socket Layer). SSL este un protocol de criptare care asigură securizarea canalului de comunicare și permite identificarea serverului - această tehnologie este considerată una dintre cele mai sigure disponibile în prezent. Noi nu vindem sau transmitem datele personale ale membrilor unor terți, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la spam.
 • Răspunsurile dvs. la orice sondaj sunt întotdeauna anonime - noi  folosim datele demografice doar în scopuri de cercetare.
 • Dacă nu aveți timp sau nu doriți să participați la un sondaj puteți ignora invitația - participarea fiind întotdeauna opțională.
 • Punctele câștigate în urma participării la sondaje au o valoare monetară , se pot transforma în premii și pot fi încasate, de exemplu de la o anumită limită de puncte totale în sus. Puteți colecta oricât de multe puncte, dar aceste puncte trebuie să fie utilizate în termen de doi ani sau vor expira. Nu vă faceți griji, vă vom anunța înainte ca acest lucru să se întâmple!
 • În funcție de legislația țării dumneavoastră, punctele pot fi încasate ca vouchere de cumpărături, carduri cadou, donații caritabile sau abonamente la reviste - puteți găsi Premiile specifice AICI. Din păcate, legislația este încă destul de diferită, chiar între statele membre ale UE, astfel încât nu putem oferi plăți în numerar în toate țările - ar trebui să fie impozitate și adăugate la declarația de venit.

De ce aveți nevoie de atât de multe detalii despre mine?

În funcție de cerințele unui chestionar și specificațiile clientului,  avem nevoie de un grup țintă, specific pentru fiecare sondaj. De exemplu, un studiu despre mașini ar avea sens doar pentru proprietarii de automobile, un studiu privind aromele țigărilor doar pentru fumători, iar un studiu privind întreținerea animalelor de companie doar pentru iubitorii de câini sau pisici. Unele studii sunt doar pentru bărbați sau pentru femei, sau pentru persoanele care locuiesc într-o anumită regiune sau se află într-o anumită categorie de vârstă. Astfel având mai multe detalii despre dvs. veți fi invitat/ă mai des la sondajele relevante pentru dvs., iar în felul acesta veți câștiga mai multe puncte!

De ce nu primesc invitații la sondaje?

Invităm membrii pe baza cerințelor fiecărui sondaj, care sunt adesea foarte detaliate și specifice. Din acest motiv este important să avem suficiente informații despre fiecare membru pentru a decide dacă se încadrează în grupul țintă (de exemplu, femeie, 30-39 ani, fumătoare, proprietar auto). Pentru a vă asigura că sunteți invitat/ă la un sondaj în care opiniile dvs. pot fi relevante, vă rugăm să actualizați profilul dvs. și să verificați dacă ați completat sondajele de bază ale profilului.

De ce am fost eliminat/ă dintr-un sondaj?

Este posibil ca un sondaj să se închidă în mod automat mai repede deoarece:

 • Ați completat chestionarul foarte repede, fără a citi întrebările corect.
 • Răspunsurile dvs. au fost inconsistente.
 • Nu faceți parte din grupul țintă al sondajului. Chiar dacă avem mai multe chestionare de profil, uneori clienții noștri au nevoie de un grup țintă specific. Astfel, este posibil să vă invităm la sondaje speculând că ați putea face parte din grupul țintă, oferindu-vă astfel șansa de a participa la mai multe sondaje. Desigur, se poate întâmpla să nu vă potriviți grupului țintă.
 • Grupul țintă din care faceți parte este deja complet. Uneori se poate întâmpla ca grupul țintă al sondajului să fie deja complet. Astfel participarea la un sondaj pentru alți membri, care fac parte din același grup țintă nu mai este posibilă. Din acest motiv, se recomandă întotdeauna să participați la sondaj cât mai repede posibil, de preferință imediat după primirea invitației.
 • Cineva care folosește aceeași adresă IP a completat deja chestionarul.

Cum este posibil ca cineva cu același IP să fi participat deja la acest sondaj?

Printr-o cerere specială din partea clienților noștri, numai o singură persoană cu aceeași adresa IP poate participa la unele dintre sondajele noastre. Puteți fi restricționat să participați la un sondaj, deoarece:

 • persoanele care locuiesc în aceeași casă sau să lucreze în aceeași companie, folosesc de obicei același IP. 
 • furnizorii de internet/telefonie mobilă schimbă adresele IP în mod frecvent și puteți primi un IP care a participat la un anumit sondaj.
 • sunteți înregistrat într-un alt panel și ați participat deja la sondaj (sistemul recunoaște IP-ul tău și te oprește pentru a completa încă o dată )

Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate, dar acestea sunt detalii tehnice pe care nu le putem modifica.

Ce pot face atunci când nu pot accesa sondajul?

În general, recomandăm participarea la sondaje cât mai repede posibil din momentul în care ați primit invitația la sondaj prin email. Astfel veți putea lua parte la sondaj înainte ca acesta să nu mai fie disponibil. Uneori avem nevoie de răspunsul dvs. destul de repede, de aceea noi vom indica timpul aproximativ rămas până la încheierea sondajului. Dacă aveți probleme cu vizualizarea unui sondaj, vă rugăm să încercați mai întâi să copiați linkul din invitația primită prin e-mail și să îl lipiți în alt browser. În cazul în care nu funcționează, vă rugăm să ne contactați trimițându-ne linkul de la sondajul pe care l-ați primit pentru a identifica mai repede problema.

Cum pot câștiga mai multe puncte?

Poți câștiga puncte în mai multe feluri:

 • Înregistrarea și confirmarea contului (100 puncte)
 • Invită-ți prietenii să se alăture în panel (100 puncte pentru fiecare prieten care confirmă înregistrarea și completează primul sondaj la care a primit invitație, chestionarele de baza, pentru profil, fiind excluse))

și desigur

 • Completarea chestionarelor la care sunteți invitați (puncte în funcție de durata de sondajului)

Vă rugăm să rețineți că aveți dreptul de a invita un maxim de 8 persoane pe lună pentru a se alătura panelului (maximum 800 de puncte pe lună). Puteți invita prietenii după ce ați creat si confirmat contul dvs. Talk. Punctele vor fi trimise în contul dvs. de îndată ce fiecare prieten invitat a finalizat primul sondaj la care a fost invitat (excepție fac sondajele de profil, care sunt disponibile în mod automat în panel). Suntem conștienți de faptul că acest regulament duce la o scurtă întârziere de câteva săptămâni. Cu toate acestea, aceasta este o măsură de precauție pentru a exclude frauda cu conturi de e-mail false și pentru a păstra integritatea panelului.

Când primesc punctele pentru invitațiile trimise către prieteni?

Veți primi punctele pentru invitațiile trimise către prieteni de îndată ce prietenul dvs. s-a înregistrat și a participat la primul sondaj real la care a fost invitat/ă (sondajele pentru completarea profilului nu sunt incluse).  De reținut: invitațiile se trimit direct din panel,  iar prietenii trebuie să se înscrie folosind linkul pe care îl primesc prin e-mail, astfel încât punctele pot fi transferate automat către dvs.

Cât timp durează până primesc punctele pentru participarea la un sondaj?

De obicei, punctele se adaugă în contul dvs. la scurt timp după încheierea sondajului. Cu toate acestea, în cazul sondajelor realizate pe serverul partenerului nostru, acest lucru poate dura puțin mai mult, uneori până la 24 de ore.

Cum transform punctele în premii?

După ce ați selectat premiul, mergeți mai departe și finalizați procesul de confirmare a comenzii de pe site. În funcție de ceea ce ați ales, procedura este ușor diferită pentru fiecare premiu în parte, după cum urmează:

 • Abonamentele la reviste sunt centralizate la finalul lunii și  transmise către editură la începutul lunii în care s-a solicitat premiul, urmând ca revistele  să fie trimise către dvs. odată cu apariția noului număr.
 • Donațiile se centralizează la începutul fiecărei luni și sunt transferate către organizația caritabilă.

Mi-am uitat parola și nu mă pot conecta!

Pe pagina noastră, în stânga sus, lângă zona de conectare puteți reseta parola făcând clic pe " Ai uitat parola? ". Trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail înregistrată pentru a primi linkul de resetare a parolei existente.

Dacă încercați să vă conectați de mai mult de 5 ori fără succes (5 încercări eșuate), profilul dvs. va fi blocat temporar timp de 6 ore. După 6 ore, puteți încerca din nou să vă conectați la contul dvs.

Dacă aveți întrebări suplimentare nu ezitați să ne contactați!