Înregistrează-te

Îţi mulţumim pentru înregistrare!

În următoarele 24 de ore vei primi un email de confirmare al înregistrării precum şi o invitaţie la primul tău sondaj Talk. Te rugăm să verifici şi folder-ul pentru corespondenţă nesolicitată (Spam/Junk) pentru orice eventualitate.

Întrebări frecvente FAQ

Ce este panel-ul onlineTalk?

Pe scurt, Talk este o comunitate online unde membrii sunt invitați să completeze chestionare despre orice, de la obiceiuri, stil de viața si alegerile financiare la problemele sociale și preferințele de cumpărare. Sondajele pot fi solicitate de către mass-media, agenții de cercetare sau departamentele de marketing ale companiilor - iar în funcție de chestionar, se aplica fie populației în general sau doar unui grup țintă specific. Fiecare sondaj completat este recompensat cu un număr de puncte,  în funcție de lungimea și complexitatea chestionarului: punctele pot fi apoi schimbate în carduri cadou, cupoane cu reduceri la retailerii parteneri online sau offline, abonamente la reviste sau donații pentru organizațiile caritabile.

 
Ce înseamnă să fii membru în comunitatea online Talk?

Iată câteva detalii cheie despre calitatea de membru în panelul online Talk:

 •   Înregistrarea ca membru este gratuită.
 •   Trebuie să vă înregistrați în țara dvs. de reședință -- nu e nevoie să aveți cetățenie, atâta timp cât vă este permis, din punct de vedere legal, să trăiți acolo. Dacă vă mutați în altă țară, ne anunțați pentru a muta contul.
 •  Dacă nu mai doriți să fiți membru, puteti  solicita in orice moment ștergerea contului dvs. - deși, atunci veți pierde toate punctele pe care le-ați colectat și nu le-ați folosit.
 •  Datele personale sunt strict confidențiale și păstrate într-o bază de date securizată, criptate. Când vă conectați și să efectuți orice acțiuni pe site-ul Talk, conexiunea la serverul nostru este criptată folosind tehnologia SSL (Securitate Socket Layer). SSL este un protocol de criptare care asigură securizarea canalului de comunicare și permite identificarea serverului - aceasta tehnologie este considerată una dintre cele mai sigure disponibile in prezent. Noi nu vindem sau transmitem datele personale ale membrilor unor terți, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la spam.
 •  Răspunsurile dumneavoastră, la orice sondaj, sunt întotdeauna anonime - noi  folosim  doar datele demografice în scopuri de cercetare.
 •  Dacă nu aveți timp sau nu doriți să participați la un sondaj, puteți ignora invitația - participarea fiind întotdeauna opțională
 •  Punctele câștigate în urma participării la sondaje au o valoare monetară , se pot transforma în premii și pot fi încasate, de exemplu de la o anumită limită de puncte totale în sus. Puteți colecta oricât de multe puncte, dar aceste puncte trebuie să fie utilizate în termen de doi ani sau vor expira. Nu vă faceți griji, vă vom anunța înainte ca acest lucru să se întâmple!
 •  În funcție de legislația țării dumneavoastră, punctele pot fi încasate ca vouchere de cumpărături, carduri cadou, donații caritabile sau abonamente la reviste - puteți găsi Premiile specifice AICI. Din păcate, legislația este încă destul de diferită, chiar între statele membre ale UE, astfel încât nu putem oferi plăți în numerar in toate țările - ar trebui să fie impozitate și adăugate la declarația de venit.

 

De ce aveți nevoie de atât de multe detalii despre mine?

 În funcție de cerințele unui chestionar și specificațiile clientului,  avem nevoie de un grup țintă, specific pentru fiecare sondaj. De exemplu, un studiu pe mașini ar avea sens doar pentru proprietarii de automobile, un studiu privind aromele țigărilor pentru fumatori si un studiu privind întreținerea animalelor de companie,  iubitorilor de caini sau pisici.  Unele studii au nevoie doar de  bărbați sau numai femei, sau persoane care locuiesc într-o anumită regiune sau se află într-o anumită categorie de vârstă - astfel cu cât avem mai multe detalii despre profilul demografic, cu atât mai mult veți fi invitat(ă)l a sondaje care sunt relevante pentru dvs. și în felul acesta veți câștiga mai multe puncte!

 

Nu primesc invitatii la sondaje - de ce?

Invităm membrii pe baza cerințelor fiecărui sondaj, care sunt adesea foarte detaliate și specifice - astfel ne ajuta sa stim suficiente lucruri despre fiecare membru pentru a decide dacă se încadrează în grupul tinta (de exemplu, femeie, 30-39 ani, fumătoare, proprietarul masinii). Pentru a vă asigura că sunteți invitat la un sondaj în care opiniile dumneavoastră pot fi relevante, vă rugăm să actualizati profilul dvs.  și sa verificati daca ati completat sondajele de bază ale profilului.

 

De ce am fost eliminat/ă dintr-un sondaj?

Este posibil să fi fost dat afară dintr-un sondaj, deoarece:

 • Ai completat chestionarul foarte repede, fără a citi întrebările corect.
 • Răspunsurile dvs. au fost inconsistente.
 • Nu ai fost încadrat/ă în grupul țintă al sondajului. Chiar dacă avem mai multe chestionare de profil, uneori clienții noștri au nevoie de un grup țintă specific. Astfel, este posibil să vă invităm la sondaje, unde noi nu avem această informație specifică despre tine, în felul acesta oferindu-va o șansă de a participa la mai multe sondaje. Desigur, se poate întâmpla să nu vă potriviți în grupul țintă.
 • Grupul țintă din care faceți parte a fost completat deja. Uneori se poate întâmpla ca un grup țintă să se completeze rapid și astfel împiedică participarea într-un sondaj pentru alți membri, care fac parte din același grup țintă. Din acest motiv, se recomandă întotdeauna să participați la sondaj, cât mai curând posibil, de preferință imediat după primirea invitației.
 • Cineva care foloseste aceeasi adresa IP a completat deja chestionarul.

 

Cum este posibil ca cineva cu același IP a participat deja la acest sondaj ?

Printr-o cerere specială din partea clienților noștri, numai o singură persoană cu aceeași adresa IP poate participa la unele dintre sondajele noastre. Puteți fi restricționat să participați la un sondaj, deoarece:

 • persoanele care locuiesc în aceeași casă sau să lucreze în aceeași companie, folosesc de obicei același IP. 
 • furnizorii de internet/telefonie mobilă  schimbă adresele IP în mod frecvent și puteți primi un IP care a participat la un anumit sondaj.
 • sunteți înregistrat într-un alt panel și ați participat deja la sondaj (sistemul recunoaste IP-ul tau si te opreste pentru a completa inca o data )

Ne cerem scuze pentru inconveniente dar acestea sunt detalii tehnice pe care nu prea putem sa le modificam.

 

Ce e de făcut atunci când nu pot accesa sondajul?

În general, recomandăm, să participați la sondaje cât mai curând posibil, atunci când primiți invitația prin e-mail pentru sondaj , astfel încât veți fi în măsură să completați sondajul înainte de a expira termenul de valabilitate al sondajului. Uneori avem nevoie de răspunsul dumneavoastră destul de repede, dar noi întotdeauna va da un timp aproximativ, până când sondajul este disponibil. Dacă aveți probleme cu vizualizarea unui sondaj, vă rugăm să încercați mai întâi să copiați link-ul din invitația primită prin e-mail și  să îl lipiți în alt browser. În cazul în care nu funcționează, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți link-ul la sondaj pe care l-ați primit - astfel vă putem ajuta!

 

Cum pot câștiga mai multe puncte?

Poți câștiga puncte în mai multe feluri:

 • Înregistrarea și confirmarea contului (100 puncte)
 • Invități  prietenii să se alăture în panel (100 puncte pentru fiecare prieten care confirmă înregistrarea și completeaza primul sondaj la care a primit invitație, chestionarele de baza, pentru profil, fiind excluse)

și desigur

 • Completarea chestionarelor la care sunteți invitați (puncte în funcție de durata de sondajului)

Vă rugăm să rețineți că este permis să invitați până la 50 de persoane o data să se alăture in panel și până la maxim 100 de persoane pe an, acumulând astfel 10.000 de puncte anual. Puteți invita prietenii după ce ați creat si confirmat contul Talk. Punctele vor fi trimise în contul dumneavoastră de îndată ce fiecare prieten invitat a finalizat primul sondaj la care a fost invitat (excepție fac sondajele de profil, care sunt disponibile în mod automat, în panel). E posibil să apară o mică întârziere între momentul trimiterii invitației, înregistrare și primul sondaj dar aceasta este o măsură pentru a preveni fraudarea cu conturi de e-mail false și pentru  a proteja integritatea panelului.

 

Când primesc punctele pentru invitațiile trimise către prieteni?

Vei primi punctele pentru invitațiile trimise către prieteni de îndată ce prietenul tău se înregistrează și participă la primul sondaj real la care a fost invitat (sondajele pentru completarea profilului nu sunt incluse). De reținut - invitațiile se trimit direct din panel,  iar prietenii trebuie sa se înscrie folosind link-ul pe care îl primesc pe e-mail, astfel încât punctele pot fi transferate automat către tine.

 

Cât timp durează până primesc punctele pentru participarea la un sondaj ?

De obicei, punctele se adaugă în contul dvs. la scurt timp după încheierea sondajului. Cu toate acestea, în sondajele care sunt realizate pe serverul partenerului nostru, acest lucru ar putea dura un pic mai mult, astfel , vă rugăm să așteptați  o zi  pentru ca punctele să fie transferate în contul dvs. Talk.

 

Cum tranform punctele în premii?

După ce ați selectat PREMIUL, mergeți mai departe și să finalizați procesul de confirmare a comenzii de pe site. În funcție de ceea ce ați ales, procedura este ușor diferită pentru fiecare PREMIU în parte, după cum urmează:

 • Cardurile cadou se centralizeaza la finalul lunii in curs, sunt trimise electronic, prin e-mail, luna următoare.
 • Abonamentele la reviste sunt transmise către editură la sfârșitul lunii calendaristice în care s-a solicitat PREMIUL, urmând ca revistele  sa fie trimise către dvs. .
 • Donațiile sunt transferate la organizația caritabilă, împreună cu numele dvs. și adresa de e-mail ca donatori, la sfârșitul lunii calendaristice în care s-a solicitat PREMIUL

 

Mi-am uitat parola si nu ma pot conecta!

Pe pagina noastră, in stanga sus, lângă zona de conectare, puteți reseta parola făcând clic pe " Ai uitat parola? ". Trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail înregistrată pentru a primi link-ul de resetare a parolei existente. Dacă ați uitat  e-mail-ul cu care v-ați înregistrat, vă rugăm să ne contactați.

Orice altceva pentru care ai nevoie de ajutor, intreaba-ne!