Îţi mulţumim pentru înregistrare!

În următoarele 24 de ore vei primi un email de confirmare al înregistrării precum şi o invitaţie la primul tău sondaj Talk. Te rugăm să verifici şi folder-ul pentru corespondenţă nesolicitată (Spam/Junk) pentru orice eventualitate.

  • Completează formularul şi înregistrează-te

  • Participă la sondaje online şi câștigă puncte

  • Transformă punctele adunate în bani sau vouchere

  • Verifică-ţi Inbox-ul

  • Confirmă înregistrarea

  • Începe să participi la sondaje online

Harta celor 23 de țări din Europa în care Talk Online Panel a efectuat mai mult de 2,3 milioane de sondaje online plătite.

2.334.896

de sondaje online efectuate

73.178.399

de puncte câștigate

1 300 000

de membrii
în Europa

  • Panel-urile Talk
  • Panel-uri Talk în lucru

Câștigă puncte completând sondaje

Talk operează o serie de panel-uri online destinate cercetării pieţei şi a opiniei publice în Europa Centrală și de Sud-Est prin intermediul unei rețele de reprezentanțe locale şi de manageri locali de proiect. Recrutăm în mod continuu membri noi prin intermediul sondajelor precum şi a portalurilor media şi comunitare. Datele colectate sunt păstrate într-o bază de date securizată şi pot fi utilizate pentru efectuarea de sondaje specifice pe grupuri-ţintă, fie că este vorba de cercetări ale pieţei sau ale opiniei publice in general.

Membri panelului care participă la sondaje sunt recompensaţi printr-un program de loialitate, care alocă un anumit număr de puncte (în funcţie de lungimea şi dificultatea chestionarului) pentru fiecare sondaj completat. În funcție de legislația fiecărei țări, aceste puncte pot fi transformate în vouchere cadou sau abonamente la reviste de top, chiar și donaţii pentru anumite organizaţii caritabile.

Ne preocupă în mod deosebit păstrarea unui nivel înalt al calităţii panel-urilor noastre. Pentru aceasta folosim o serie de măsuri de control precum: verificarea aleatoare a datelor utilizatorilor prin intermediul poştei sau a telefonului, o limită lunară a numărului de sondaje completate de fiecare membru şi solicitări permanente de actualizare a datelor de profil.