Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αν το email δεν έρθει (κοιτάξτε και στο spam folder) πατήστε εδώ για να σταλεί ξανά.

  • Συμπληρώστε τα βασικά σας στοιχεία και εγγραφείτε

  • Πάρτε μέρος σε έρευνες και κερδίστε πόντους

  • Εξαργυρώστε τους πόντους σας σε μετρητά ή κουπόνια

  • Ελέγξτε το email σας

  • Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας

  • Αρχίστε να συμπληρώνετε έρευνες

Χάρτης των 23 χωρών στην Ευρώπη στις οποίες η Talk Online Panel διενήργησε περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια διαδικτυακές έρευνες επί πληρωμή.

2.334.896

έρευνες
στο πάνελ μας

73.178.399

πόντοι έχουν
δοθεί στα μέλη μας

1 300 000

μέλη σε όλη
την Ευρώπη

  • Talk Panels
  • Σε στάδιο στελέχωσης

Κερδίστε χρήματα συμπληρώνοντας ηλεκτρονικές έρευνες

Το Talk Online Panel είναι μία πλατφόρμα online research της οποίας τα μέλη προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε ηλεκτρονικές κυρίως έρευνες για διάφορα θέματα, από τις καθημερινές συνήθειες και τις οικονομικές επιλογές τους έως κοινωνικά ζητήματα, γνώμη για ενα προιόν ή  και αγοραστικές προτιμήσεις.  Τα κεντρικά μας ειναι στην Βιέννη αλλα δραστηριοποιούμαστε στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη με τοπικούς project managers υπέυθυνους για την χώρα τους. Οι έρευνες μπορεί να μας έχουν ανατεθεί από εγχώρια η διεθνή μέσα ενημέρωσης, ερευνητικούς φορείς ή  διαφημιστικά τμήματα εταιριών  - και ανάλογα με το ερωτηματολόγιο, μπορεί να απευθύνονται είτε στο γενικό πληθυσμό, είτε σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα.

 Κάθε ολοκληρωμένη έρευνα ανταμείβεται με ένα αριθμό πόντων, ο οποίος εξαρτάται συνήθως από την έκταση και την πολυπλοκότητα του ερωτηματολογίου.  Ανάλογα με τη νομοθεσία κάθε χώρας, οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά, κουπόνια -ηλεκτρονικά και μη- σε συνεργαζόμενα καταστήματα , συνδρομές σε περιοδικά ή φιλανθρωπικές δωρεές.

Τα δεδομένα των μελών είναι αυστηρά εμπιστευτικά και φυλάσσονται σε μία ασφαλή  βάση δεδομένων. Δεν πουλάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα στοιχεία επικοινωνίας σε τρίτους, και οι απαντήσεις των μελών μας στις έρευνες είναι πάντοτε ανώνυμες – τις συνδέουμε μόνο με τα δημογραφικά στοιχεία για ερευνητικούς σκοπούς.  

Θα σας ενδιέφερε να μοιράζεστε την γνώμη σας μαζί μας και να κερδίζετε απο αυτό κουπόνια και μετρητά; Εγγραφείτε τώρα!