Hvala Vam na Vašoj registraciji!

Unutar iduća 24 sata primit ćete konfirmacijski e-mail, kao i pozivnicu za ispunjavanje Vaše prve Talk ankete. Molimo Vas da za svaki slučaj provjerite Vašu spam poštu.

Imprint

Talk Online Panel GmbH
Karlsgasse 7/ Top 5
1040 Beč
Austrija

Tel.: + 43 1 228 88 10 30
Fax: +43 1 228 98 01
E-mail:[email protected]
Web: www.talkonlinepanel.com

PDV broj: ATU68904867
Matični broj: FN 419178p
Izvod iz sudskog registra: DVR4014619
Registarski sud: Privredni sud u Beču

Član Austrijske privredne komore, Odjel za konsalting, IT, oglašavanje i tržišnu komunikaciju

Zaštita autorskih prava

Sadržaj ove Internet stranice zaštićen je Zakonom o autorskom pravu. Svaka daljnja upotreba, a posebno po pitanju pohrane informacija u baze podataka, objave, dupliciranje i bilo koji oblik upotrebe informacija u komercijalne svrhe i prijenosa trećim stranama, bilo da se radi o cjelokupnom sadržaju, njegovim dijelovima ili izmijenjenom obliku, zabranjeni su bez saglasnosti Talk Online Panela. Štampani i drugi sadržaji namijenjeni su isključivo za osobnu primjenu i ne smiju se prenositi ili davati na uvid trećim stranama, niti u nekomercijalne ili privatne svrhe, kao na primjer, za prezentiranje trećim stranama. Potpuno ili djelimično korištenje izvornog koda ili drugih dijelova sistema i izdatih materijala (slike, zvukovi, itd.) zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu te svaka upotreba prava vlasnika i upotreba sadržaja moraju biti izričito odobreni u pisanom obliku.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Izdavač sastavlja i uređuje informacije na internet stranici kako najbolje zna s ciljem da omogući korisnicima ozbiljne i ažurirane informacije. Sve informacije dostupne su putem hiperlinkova ili putem drugog načina na internetu koji nije direktno povezan s poslovanjem izdavača su odgovornost izdavača za navedene informacije. Odgovornost se neće prihvatiti za informacije koje se tamo nalaze ili za posljedice koje proizlaze iz njihove upotrebe. U skladu sa Zakonom o kvaliteti proizvodnje, izdavač izričito ističe da se greške ne mogu potpuno isključiti i da su sve informacije koje se pružaju predmet korekcije. Izdavač se neće smatrati odgovornim za greške nastale kao rezultat izvora ili prerade te ne prihvata odgovornost za sadržaj i njegove posljedice. Osim toga, izdavač se neće smatrati odgovornim bilo direktno ili indirektno za direktne ili indirektne posljedice upotrebe ili zloupotrebe informacija sadržanih na ovoj internet stranici.