Talk app

Preuzmite novu Talk aplikaciju - odgovorite na anketa i prikupite više bodova u pokretu!

Talk app Talk app

Registriraj se

Hvala Vam na Vašoj registraciji!

Unutar iduća 24 sata primit ćete konfirmacijski e-mail, kao i pozivnicu za ispunjavanje Vaše prve Talk ankete. Molimo Vas da za svaki slučaj provjerite Vašu spam poštu.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja u ovom sadržaju zajedno s Propisima za kolačiće i privatnost podataka čine kompletan ugovor između naše Stranice i njenih korisnika te se odnose isključivo na te dvije strane. Pažljivo pročitajte sljedeće odredbe, kojima se regulira Vaš pristup našoj mrežnoj stranici i njezino korištenje, Vaša registracija u svojstvu člana našeg Talk Online Panela, Vaše sudjelovanje u anketama i istraživanjima koje provodimo, omogućavamo i administriramo te Vaše pravo na nagrade i poticaje i/ili preuzimanje tih nagrada i poticaja ponuđenih za određene aktivnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na uspješno ispunjene ankete. Korištenjem i pristupom našoj Stranici, suglasni ste s ovim Uvjetima korištenja te ih prihvaćate. Ukoliko niste suglasni s ovim Uvjetima korištenja ili ih ne prihvaćate, ne možete pristupiti našoj Stranici niti ju koristiti.

1. Osnovni podaci

U daljnjem tekstu se “Mi/naš/nas/Poduzeće” odnosi na Talk Online Panel GmbH, poduzeće osnovano u Austriji pod registarskim brojem FN 419178p s uredom na adresi Karlsgasse 7/ Top 5, 1040 Beč, Austrija.

2. Korištenje usluga

Talk Online Panel omogućuje članovima panela priliku sudjelovanja u anketama. Sudjelovanje je dobrovoljno. Pristankom na registraciju i članstvo u panelu pristajete primati pozive i sudjelovati u tim anketama. Trudimo se poslati Vam poziv za sudjelovanje u anketama za koje smatramo da imate iskustvo i znanje, premda ne nudimo jamstvo da ćete dobiti određen minimalan broj poziva. Ukoliko ne želite odgovarati na ove pozive, imate mogućnost deaktivacije Vašeg korisničkog računa praćenjem uputa sadržanih u svakom pojedinom pozivu na sudjelovanje u anketi. (za više informacija o našoj politici odjave vidjeti članak 3.). Naše usluge namijenjene su za osobnu, nekomercijalnu primjenu. Usluge koje pruža naša mrežna stranica možete upotrebljavati kad god su dostupne. Talk Online Panel stalno mijenja i poboljšava svoje usluge i pridržava pravo izmjena, preinaka, ograničavanja ili blokiranja pristupa svim uslugama i svim njihovim dijelovima svim osobama, u svakom trenutku iz bilo kojeg razloga ili bez ikakvog razloga.

3. Registracija i administracija profila

Kako biste mogli koristiti našu Stranicu, prvo morate ispuniti ponuđeni obrazac za registraciju te kreirati korisničko ime i lozinku. U procesu registracije također morate navesti važeće osobne podatke kao što su puno ime i prezime, spol, datum rođenja, adresu elektroničke pošte, državu prebivališta, poštanski broj i grad. Zadržavamo Vaše podatke sve dok je Vaš korisnički račun aktivan. Suglasni ste navesti samo točne, aktualne i kompletne podatke za registraciju te ih stalno ažurirati u cilju održavanja potpune točnosti podataka. Talk Online Panel pridržava pravo ograničavanja ili zabrane vaše upotrebe ili pristupa i/ili sudjelovanja u našim uslugama ako dostavite neistinite, netočne, zastarjele ili nepotpune informacije ili ako sumnjamo da ste dostavili takve informacije.

Ako trebate ispraviti ili obnoviti bilo koje informacije vašeg profila, to možete učiniti u svakom trenutku na Vašoj profilnoj stranici koja je označena Vašim imenom pokraj ikone u gornjem lijevom kutu stranice kad ste ulogirani. Slijedite li odgovarajuće upute, Vaši će podaci biti automatski ažurirani u našoj bazi podataka.

Ukoliko želite okončati Vaše članstvo na našoj Stranici ili želite prekinuti obradu Vaših podataka, to možete učinit tako što na stranici Profila (u skladu s gornjim uputama) izaberete opciju Delete u donjem lijevom dijelu stranice. Korisnički račun također možete poništiti slanjem emaila našem servisnom centru na stranici za Kontakt na panel.ba@mail.talkonlinepanel.com .

Suglasni ste i primili ste k znanju da se po deaktiviranju Vašeg računa poništava Vaše pravo na pristup Talk Online Panel-u. Svi poeni koji su do tog trenutka deaktivacije sakupljeni u Vašem računu, bez obzira kako i kada su akumulirani, biti će poništeni.

Međutim jasno nam je da imate pravo da se predomislite u vezi s brisanjem profila, a isto tako je moguće da čekate kompenzaciju za poene tijekom procesa brisanja profila koja bi se poništila brisanjem podataka (npr. Vaše adrese). Iz toga razloga držimo račun aktivnim 30 dana: a vi nećete primati pozive za ankete u tom periodu, međutim sve zaostale narudžbe se mogu obraditi u tom periodu. Ukoliko se predomislite te se ulogirate u bilo koje doba u tijeku tih 30 dana, Vaš račun biti će automatski ponovno uspostavljen. Međutim ako se u tih 30 dana ne ulogirate barem jednom, profil i svi podaci u njemu se brišu konačno.

4. Zaštita zaporke

Korisnik je sam odgovoran za sigurnost svojeg korisničkog imena i zaporke te svih aktivnosti koje se dešavaju na njegovom računu, ovlaštenih ili neovlaštenih. Kao korisnik, ne smijete otkrivati svoju zaporku nikome drugom, i Vi ste odgovorni čuvati ju u tajnosti. Naša Stranica neće biti odgovorna za gubitke koji nastanu korištenjem Vaše zaporke emaila od strane trećih osoba, osim kad je neovlaštena upotreba izravno vezana za opće zanemarivanje naše Stranice ili krađu na našoj Stranici. Ako slučajno zaboravite zaporku, možete ju resetirati unosom korisničkog imena u dijelu za Zaboravljenu zaporku područja za logiranje – i dobit ćete email u kojem možete povratiti svoju zaporku. Ovaj email podrazumijeva email adresu koju ste dostavili pri registraciji. Ukoliko ste zaboravili email adresu koju ste koristili pri registraciji, morate nas o tome obavijestiti putem emaila, te dostaviti nužne podatke (najčešće su to puno ime i datum rođenja) tako da ju možemo pokušati povratiti.

5. Odnos korisnika i Stranice

Kao korisnik obavezni ste imati pristup računalnoj opremi te komunikacijskim servisima nužnim za povezivanje i pristup našoj Stranici.

Također ste suglasni da niti a) Vaša registracija niti b) Vaše sudjelovanje u anketama Talk Online Panel-a, ne čini nikakvu poslovnu vezu, partnerstvo ni radni odnos s Talk-om ili njegovim klijentima. Također ste suglasni s time da su poeni i drugi poticaji koje primate za ispunjavanje anketa jedina kompenzacija koju dobijate za ispunjavanje anketa.

6. Propisi za poene

Registriranjem članstva na našoj Stranici automatski dajete suglasnost za osnivanje Vašeg osobnog računa za poene koji se mogu isplatiti u našoj trgovini Talk Online Panel. U svakom trenutku Vaš ukupan broj prikupljenih poena predstavlja Vaš status u nagradnom sustavu Stranice.

Poeni se dodijeljuju za razne aktivnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na vašu registraciju u svojstvu panelista, ispunjavanje anketa demografskog profila, ispunjavanje drugih anketa i slanje poziva prijateljima za pridruživanje panelu. Ankete mogu imati različite vrijednosti poena, ovisno o složenosti i vremenu potrebnom za ispunjavanje.

Poeni imaju propisanu novčanu protuvrijednost u svakoj zemlji gdje je panel aktivan. Mogu se isplaćivati poslije određenog praga, tj. poslije određenog broja prikupljenih poena nadalje, ali se mogu i dalje nakupljati do višeg praga, čime korisnik dobiva pravo na „vrijedniju“ nagradu. Važno je napomenuti da su prikupljeni poeni striktno osobni te se ne mogu prepisati, prebaciti niti založiti trećoj strani, unutar ili izvan Panela. Poeni se odbijaju od računa člana panela u trenutku zahtjeva za preuzimanje. Sva preuzimanja su konačna i nagrade se ne mogu vratiti za naknadu, osim ako izabrani poticaji ili nagrade više nisu dostupni ili ako postoje razumne poslovne osnove koje sprječavaju njihovo preuzimanje.

Poduzimamo sve što je, u razumnim okvirima, u našoj moći kako bismo osigurali da se poeni pravilno dodjeljuju i oduzimaju. Međutim, članovi našeg panela trebali bi provjeravati svoje račune kako bi bili sigurni da su na njima navedeni dodijeljeni poeni i nagrade i da su na njemu vidljive sve odgovarajuće transakcije preuzimanja. Vodite računa da iz tehničkih razloga za isplatu poena ponuđenih za ispunjavanje anketa Panel Partnera može biti potrebno više vremena. Ako smatrate da poeni na Vašem računu nisu ispravno dodijeljeni ili skinuti s njega ili da su na njemu zabilježene netočne transakcije preuzimanja, pošaljite poruku elektroničkom poštom na adresu: panel.ba@mail.talkonlinepanel.com

Ako se na poeni pogrešno uplate ili oduzmu s računa člana panela, Talk Online Panel može ih skinuti odnosno vratiti.

Poeni se moraju upotrijebiti u roku od dvije godine, u protivnom ističu, tako da npr. poeni prikupljeni 1. kolovoza 2015. važe do 1. kolovoza 2017. te u tom trenutku eventualni poeni nestaju iz računa korisnika. Poeni se ne mogu preuzeti nakon datuma isteka. Talk Online Panel će u pravilnim vremenskim razmacima obavještavati korisnike pojedinačno o skorim datumima isteka i iznosima. Pritom pridržava pravo po vlastitoj slobodnoj odluci obustaviti ova pravila otkazivanja.

Dobavljači proizvoda odnosno pružatelji usluga ponuđenih u svezi s nagradnim programom Talk Online Panela i/ili vlasnici ili operateri mrežnih stranica na kojima se pojavljuju transakcije preuzimanja mogu imati vlastite opće uvjete poslovanja; molimo Vas da te uvjete pažljivo proučite prije naručivanja pojedinog poticaja. U svezi s nagradnim programom Talk Online Panela i svakim zahtjevom za preuzimanje nagrade ili poticaja – npr. za poticaj u vidu pretplate na časopis, potrebna je Vaša poštanska adresa, a za poticaj u vidu nadoplate mobitela potreban je Vaš broj telefona. Pristankom na ove Opće uvjete korištenja pristajete na prikupljanje, obradu i/ili objavu Vaših osobnih informacija za te svrhe. Sve te osobne informacije podliježu uvjetima navedenima u našoj Politici zaštite privatnosti.

Ovime izričito potvrđujete i suglasni ste da temeljem lokalnih poreznih propisa postoji mogućnost Vaše obveze prijave svih primljenih novčanih iznosa konverzijom poena ostvarenih sudjelovanjem u našim anketama, a možda i plaćanja poreza na njih. Talk Online Panel može Vama ili nadležnom poreznom tijelu dostavljati informacije vezane uz sva plaćanja i poticaje koje ostvarite u svezi s korištenjem naših usluga. Suglasni ste dostaviti nam sve potrebne informacije za pomoć Talk Online Panelu u ispunjavanju naših obveza prijavljivanja odnosno zadržavanja poreza. Talk Online Panel može zadržati porez iz svakog poticaja ili nagrade u skladu s odredbama mjerodavnih propisa. Sve gore navedeno u isključivoj je odgovornosti članova panela i Talk ne snosi odgovornost za davanje uputa ni savjeta u vezi s tim; stoga Vas molimo da se za više informacija o mogućim obvezama obratite nadležnom lokalnom poreznom tijelu.

Talk Online Panel pridržava pravo praćenja svih aktivnosti člana u okviru poenskog sustava Talk Online Panela. U rijetkim slučajevima, ako član prekrši naš Kodeks ponašanja (vidi članak 8.), a posebno ako su na računu vidljivi znakovi prijevare, zloporabe ili sumnjive aktivnosti i ako imamo razloga sumnjati da se korisnik lažno predstavlja ili se izdaje za drugu osobu radi prikupljanja poena, pridržavamo pravo upotrebe svih pravno dopuštenih sredstava u cilju provjere njegova identiteta. U suprotnom, račun će se ukinuti, a panelist će morati vratiti prikupljene poene.

Talk Online Panel može u svakom trenutku, bez najave, preinačiti, mijenjati, brisati odnosno dodavati nove uvjete svog nagradnog programa odnosno usluga.  

7. Zaustavljanje korisničkog računa od strane Talk-a

Talk Online Panel može smjesta zaustaviti Vaše članstvo ukoliko dođe do nekih od sljedećih događaja:

a. Prekršite neke od trenutnih Uvjeta korištenja (uključujući Uvjete korištenja koji se odnose na Kolačiće i privatnost podataka) ili

b. Zlouporabite Vaše članstvo u Panelu ili ga uporabite u nepropisne svrhe, kao što je lažno predstavljanje u cilju prikupljanja poena.

Talk Online Panel pridržava pravo, bez najave i svojom slobodnom odlukom, svojevoljno ili sukladno odredbama propisa ili lokalnih nadležnih tijela, obustaviti svoje poslovanje odnosno prestati poslovati u pojedinoj državi ili općenito, što dovodi do ukidanja pojedinih računa i gubitka ostvarenih poena.

8. Pravila ponašanja

Kada koriste našu stranicu tražimo od svih članova poštivanje sljedećih pravila:

  • Članovi su dužni da sve podatke koje imamo o njima na našoj Stranici redovito ažuriraju te da podaci budu uvijek točni.
  • Članovi moraju podrazumijevati da su sve informacije koje unose kao panelisti točne. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje ili uloga druge osobe u cilju prikupljanja poena. 
  • Članovi ne smiju otvarati, koristiti ni održavati više od jednog (1) članskog računa na Talk Online Panelu. Ako se greškom otvori drugi račun, član se može obratiti korisničkoj podršci i zatražiti brisanje jednog i zadržavanje drugog računa – time se gube poeni prikupljeni na računu označenom za brisanje.
  • Članovi neće pristupati ni koristiti nijedan dio stranice na način koji bi prekršio primjenjive austrijske, europske ili međunarodne zakone, regulative ili odredbe.
  • Članovi neće prikupljati ni pohranjivati osobne podatke drugih članova.
  • Članovi neće pokušati pristupiti dijelovima servisa ili području Stranice za koje nemaju ovlaštenje.
  • Članovi neće na Stranicu postavljati sadržaj koji je prijeteći, klevetnički, pogrdan i vulgaran ili sličan sadržaj koji bi na bilo koji način mogao kršiti zakon.
  • Članovi nam neće slati ni utjecati na stranicu opasnim kodovima kao što je virus, „spyware“, „adware“ ili drugi kod koji bi mogao biti opasan po Stranicu, primatelja takvog koda, ni poduzimati mjere kao što su poricanje napada na servis, koji bi mogao predstavljati veliki teret na infrastrukturu Stranice te ometati normalan rad Stranice.
  • Članovi se neće upuštati u druge aktivnosti koje Poduzeće na razumnoj osnovi definira kao nepropisno djelovanje ili zlouporabu.

Važno je napomenuti da ukoliko prekršite ova Pravila ponašanja slijedi automatsko poništenje vašeg korisničkog računa kao i poništenje nakupljenih poena, u skladu s Klauzulom 6. Poduzeće također zadržava pravo pokretanja pravnog postupka.

9. Reci prijatelju

Ukoliko ste potvrdili registraciju i član ste Talk Online Panel-a, možete koristiti našu uslugu preporuke i o našoj mrežnoj stranici obavijestiti prijatelja. Od Vas očekujemo da dobro prosudite raspoloživost i spremnost te osobe na sudjelovanje u aktivnostima Panela i da ovu mogućnost nećete zloupotrebljavati opterećivanjem Vašeg kruga prijatelja ili slanjem poziva osobama koje ne poznajete ili, na primjer, slanjem na slučajno izabrane ili prikupljene adrese elektroničke pošte ili objavama na društvenim medijima i forumima. Pozivnica prijatelju idealna je ako imate dostatan razlog pretpostaviti da pozvana osoba neće imati prigovora na Vaše korištenje njihove e-adrese, da će vjerovati Vašoj preporuci i prihvatiti poziv u Panel. U tom slučaju, tražit ćemo od Vas ime i prezime Vašeg prijatelja i adresu elektroničke pošte i poslat ćemo mu jednokratnu poruku elektroničkom poštom u kojoj ćemo ga upoznati s našim uslugama i pozvati ga da posjeti našu mrežnu stranicu. Naša mrežna stranica pohranjuje te informacije samo na ograničeno vrijeme, isključivo radi slanja jednokratne poruke elektroničkom poštom i praćenja uspjeha našeg programa preporuka. Osobama kojima nas preporučite nećemo više slati elektroničke poruke, osim ako prihvate Vaš poziv i pridruže se Panelu.

Želimo naglasiti da u panel možete pozvati do 50 osoba odjednom, do najviše 100 osoba godišnje, tj. 10.000 poena godišnje. Poeni za preporuku će se pribrojiti vašem korisničkom računu čim netko od vaših pozvanih prijatelja završi registraciju i ispuni anketu u koju je pozvan preko emaila (u to se ne ubrajaju ankete o vašem profilu koje su automatske).

10. Intelektualna svojina

Autorska i ostala prava na intelektualnu svojinu (kao sto su prava na bazu podataka, robne marke i prava na autorstvo dizajna u svim slučajevima bez obzira jesu li registrirani ili ne) u svim sadržajima na Stranici (ukljucno, bez iznimke, dizajn, tekst, slike, grafike, loga, ikone i izbor ili aranžman spomenutih) te cjelokupni software pripadaju nama ili našim vlasnicima licence osim ako je drukčije naznačeno. Sva prava zadržana. Ni u kojem slučaju naši korisnici ne stječu i ne dobivaju nikakva prava, naslove ni interes u tim materijalima ni na njima.

Sukladno tome, sadržaj ove Stranice se ne može prodati, kopirati, mijenjati, reproducirati, objavljivati na drugim mjestima ili postavljati na Internet, prenositi ili distribuirati na bilo koji način, u cjelosti ili djelomično, bez ručno napisanog ovlaštenog pristanka vlasnika ove Stranice i osim ako Vi (a) potvrdite da smo mi izvor sadržaja i (b) obavijestite treću stranu kojoj širite sadržaje o ovim Uvjetima korištenja i dijelovima Uvjeta koji se odnose na nju. Međutim, dozvoljeno Vam je tiskati i elektronički snimati sadržaj ove Stranice za osobnu uporabu, ali za javnu ili komercijalnu uporabu nije dozvoljeno a da to nema za posljedicu brisanje originalne oznake/marke Talk Online Panel-a, i kršenje sukladnih intelektualnih i prava industijske svojine na bilo koji način.

Ostali proizvodi ili usluge s ove Stranice koji nose robne marke određenih organizacija, poduzeća, suradničkih tijela, udruga ili publikacija su njihova intelektualna ili industrijska svojina i sukladno tome ta tijela nose relevantnu odgovornost.

Važno je napomenuti da bi Vas kršenje ovih odredbi smjesta dovelo do poništenja Vašeg korisničkog računa i gubitka prava na poene sukladno Klauzuli 6. Poduzeće također zadržava pravo pokretanja pravnog postupka.

11. Povjerljivost u anketama

Klijenti Talk Online Panel-a Vam mogu prikazati povjerljive i/ili vlasničke informacije i sadržaje u sklopu Vašeg sudjelovanja u anketama, projektima, upitnicima te ostalim aktivnostima ispitivanjima tržišta, a sve takve informacije i sadržaji ostaju u isključivom i ekskluzivnom vlasništvu svojih vlasnika. Prethodno spomenute povjerljive informacije mogu uključivati (između ostalog) nove ideje i koncepte proizvoda. Postajanjem članom Stranice, suglasni ste da ćete držati sadržaje i materijale, koji Vam se prikazuju kao dio anketa u kojima sudjelujete, povjerljivim te da ih nećete prikazivati trećim osobama niti koristiti povjerljive informacije u druge svrhe osim svrhe sudjelovanja u našim uslugama sukladno trenutnim Uvjetima korištenja. Izričito je zabranjeno kopirati te pohranjivati sadržaj (npr. slikanjem ekrana – screenshot) u bilo koje druge svrhe osim za prijavljivanje greški Talk-u.

Ukoliko prekršite ove obveze, uz brisanje Vaših poena i ukidanje korisničkog računa, možete biti odgovorni za novčanu štetu Poduzeću i/ili našem klijentu za štetu koja je nastupila kao rezultat ovog kršenja propisa.

12. Linkovi

Naša stranica može prikazivati linkove ka drugim stranicama koje nisu pod njenim nadzorom, već pod kontrolom trećih strana (fizičkih ili pravnih osoba). Ti linkovi se prikazuju radi lakšeg referiranja. Nismo pregledali niti ispitali sve stranice trećih strana te stoga nismo odgovorni za ove stranice niti njihov sadržaj i dostupnost. Ne indorsiramo te stranice niti preuzimamo odgovornost za štete i gubitke koji mogu nastati pristupom tim stranicama i sadržajima na njima. Dostupnost svih linkova ili referiranje na treće strane ne predstavlja ni na koji način indorsiranje takvih posjećenih stranica od strane Talk Online Panel-a. Sukladni ste s time da nećete rabiti sadržaje trećih strana na način koji će kršiti ili ugroziti prava drugih strana te da naša stranica nije ni na koji način odgovorna za takvo korištenje stranice od strane vas.

13. Pristup servisu

Iako se trudimo da je Stranica inače dostupna 24 sata dnevno, nismo odgovorni ukoliko nije dostupna u bilo koje doba ili vremenskom periodu usljed nužnog servisiranja, ažuriranja, tehničkih greški ili prirodnih katastrofi.

14. Ograničenje odgovornosti

U potpunosti sukladno važećim zakonodavnim propisima, sukladni ste s time da nasa Stranica nije odgovorna Vama i/ili drugim osobama za posebnu, slučajnu, kažnjivu, posljedičnu ili sličnu opću štetu, ili za štete u svezi izgubljenih profita, gubitaka ili narušavanja privatnosti, sigurnosti podataka i u svezi s neuspješnim izvršavanjem zadaća koje stupaju iz korisničkog računa (uključujući među ostalim i dužnosti dobre volje, stručne napore ili nebrigu) ili s kršenjem propisa ili drugim aspektom cjelokupnog ugovora ili ovom stranicom ili točnošću sadržaja Stranice.

Ni u kojem slučaju odgovornost Talk Online Panela, njegovog društva-majke ili povezanih društava, dobavljača, zastupnika ni poslovnih partnera ne premašuje stvarnu maloprodajnu vrijednost pojedine nagrade odnosno, ako se spor odnosi općenito na Vaše korištenje programa, fer tržišnu maloprodajnu vrijednost nagrada u koje se Vaši neiskorišteni, još važeći i neotkazani poeni mogu pretvoriti.

Nadalje, Stranica ne daje jamstvo da su ona ili druge stranice koje su linkovima povezane s njom, bez virusa ili drugog malicioznog ili ugrožavajućeg računalnog programa. Svi programi koji se mogu preuzeti sa stranica koje vode treće strane su odgovornost te treće strane. Poduzeće ne preuzima odgovornost za gubitak ili štetu nastalu usljed virusa ili štetu nastalu kao rezultat preuzimanja takvog programa.

15. Obeštećenje

Pristajete obeštetiti, obraniti i zaštititi Talk Online Panel i njegovo društvo-majku, društva-kćeri i povezana društva, zajedno s njihovim dužnosnicima, članovima uprave, vlasnicima, zaposlenicima i zastupnicima od svih potraživanja, gubitaka, šteta, obveza, tužbi, kazni, penala, troškova i/ili izdataka, uključujući, ali ne ograničavajući se na razumne odvjetničke naknade i sudske troškove, nastale odnosno uzrokovane, izravno ili neizravno: (i) Vašim kršenjem ovih Općih uvjeta korištenja i/ili (ii) Vašim korištenjem, sudjelovanjem i/ili pristupom uslugama ponuđenima na našoj mrežnoj stranici.

16. Sigurnost

Naša Stranica poduzima stroge mjere radi sprovođenja sigurnosti svakog aspekta Vaših podataka. Sve informacije u svezi s Vašim osobnim podatacima su enkriptirane uz pomoć tehnologije Sloja sigurnih utičnica (SSL). Poštivamo opće priznate industrijske standarde u cilju zaštite osobnih podataka koji nam se dostavljaju, kako tijekom prijenosa tako i tijekom/poslije prijama podataka. Međutim, nijedan metod prijenosa Internetom, ili metodom elekstronskog skladištenja, nije 100% siguran; premda se maksimalno trudimo te koristimo komercijalno dostupna sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo pružiti apsolutno jamstvo.

17. Privatnost

Naša Stranica ima mogućnost prikupljati registracijske i ostale osobne identifikacijske podatka o Vama. Za više informacija o prikupljanju, korištenju i prikazivanju podataka od strane Talk Online Panel-a, trebate pročitati Propise za kolačiće i privatnost podataka koji se nalaze u sklopu ovih Uvjeta kao referentni materijal.

18. Važeći zakoni

Iznad spomenuti Uvjeti korištenja, kao i sve dopune te eventualni spor i žalba koji nastanu usljed njih ili u svezi s njima ili kao predmet njih, se vode od strane Austrijskog zakona.

19. Pravna nadležnost

Sudovi u Beču, u Austriji, imaju eksluzivnu pravnu nadležnost nad svim žalbama koje nastanu iz ili su u svezi s postojećim Uvjetima korištenja ili s posjetom stranici. Zadržavamo pravo pokretanja pravnog spora protiv svih osoba koje prekrše ove uvjete u svojoj zemlji.

20. Izmjene i dopune naših uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo na izmjenu, dodavanje i brisanje uvjeta iz naših Uvjeta korištenja, bilo kad i svaka takva izmjena smjesta je na snazi od trenutka kad je unesena u našu Stranicu. Korisnici su suglasni pregledati Uvjete redovito kako bi bili sigurni da su izmjene uočili. Takodjer korisnike o tome obavještavamo na našoj Stranici ili putem emaila: nastavak pristupanja Stranicii korištenja Stranice nakon takvih izmjena potvrđuje da je korisnik s njima suglasan.

21. Ostalo

Ovi Opći uvjeti korištenja, uključujući i u njima sadržanu Poslovnu politiku kolačića i zaštite privatnosti, kao i svi dodatni uvjeti sadržani na ovoj mrežnoj stranici za pojedine aktivnosti i objave koje pružamo, zajedno s Vašim pristankom danim na mrežnoj stranici, predstavljaju cjelokupni sporazum između nas. Ako nadležni sud utvrdi da je bilo koja odredba cjelokupnog sporazuma nevažeća, preostale odredbe ostaju na punoj snazi i proizvode puni učinak, pod uvjetom da se u najvećoj mogućoj mjeri raspodijele ovdje opisani rizici. Naš propust provedbe naših prava u slučaju kršenja ne predstavlja naše odricanje od provedbe tih prava u slučaju kasnijih ili sličnih kršenja.

22. Prijevodi Općih uvjeta

Ovi Opći uvjeti, kao i Poslovna politika kolačića i zaštite privatnosti, koji čine cjelokupni sporazum između mrežne stranice i njezinih korisnika, prevedeni su s engleskog jezika na službeni jezik svake pojedine države u kojoj naša mrežna stranica posluje. To smo učinili kako bismo osigurali da naši Opći uvjeti i Poslovna politika kolačića i zaštite privatnosti budu jasni i pristupačni svim korisnicima naših mrežnih stranica. U slučaju bilo kakvih razlika ili odstupanja između prevedenih verzija ovih Općih uvjeta i Poslovne politike kolačića i zaštite privatnosti, engleska verzija bit će mjerodavna u onoj mjeri u kojoj je razlika posljedica greške u prijevodu.

23. Komunikacija

Svi oblici komunikacije odnosno obavijesti koje se imaju dostaviti temeljem ovih Općih uvjeta korištenja smatraju se dostavljenima ako se pošalju elektroničkom poštom na zadnju poznatu elektroničku adresu člana panela. Sva komunikacija (osim osobnih informacija) odnosno sadržaj koji dostavite ili pošaljete Talk Online Panelu elektroničkom poštom ili drugim načinom smatrat će se informacijama koje nisu povjerljive ni privatne, osim ako ih Vi izričito označite povjerljivima prije ili u trenutku predaje odnosno slanja tih oblika komunikacije. Poveznice na e-adrese navode se kako biste nam se mogli izravno obratiti sa svim pitanjima ili problemima. Svaka e-poruka koju dobijemo čita se i odgovara pojedinačno – molimo Vas da nam za odgovor ostavite jedan radni dan.

24. Podaci za kontakt

Naši podaci za kontakt nalaze se ispod:

Talk Online Panel GmbH 
Karlsgasse 7
1040 Beč
Austrija

Tel.: +43 1 228 88 10
Fax: +43 1 228 98 01
E-Mail: panel.ba@mail.talkonlinepanel.com
Web stranica: www.talkonlinepanel.com