Hvala Vam na Vašoj registraciji!

Unutar iduća 24 sata primit ćete konfirmacijski e-mail, kao i pozivnicu za ispunjavanje Vaše prve Talk ankete. Molimo Vas da za svaki slučaj provjerite Vašu spam poštu.

Savjeti

Kako mogu urediti informacije korisničkog profila?

Većinu informacija na Vašem korisičkom profilu možete izmijeniti na način da kliknete Vaše ime nakon što se prijavite - to se može vidjeti u gornjem lijevom uglu, uz malu ikonu osobe. To će Vas odvesti na stranicu Vašeg korisničkog računa, gdje možete npr. unijeti novu adresu ukoliko ste se preselili ili izmijeniti nivo Vaše uključenosti u panel, odnosno možete se predbilježiti za uzorke proizvoda ili sudjelovanje u fokus grupama.

Što je s korisničkim informacijama na profilu koje ne mogu uređivati?

Većinu informacija možete uređivati na stranici vašeg korisničkog profila, ali za neke, kao što su, na primjer: zemlja prebivališta ili pol, izričito tražimo da nas službeno obavijestite pisanim putem o izvršenoj promjeni. Razlog zbog kojeg to strožije zahtijevamo odnosi se na činjenicu da će takva promjena utjecati na Vaše pozivnice za učestvovanjem u ispitivanju, kao i na Vaše mogućnosti nagrađivanja u našoj prodavnici - stoga želimo biti sigurni da se ne radi o grešci.

Ne dobivam nikakve ankete - zašto?

Ispitanike pozivamo na učestvovanje na osnovu specifičnih zahtjeva svakog ispitivanja, a koji su često vrlo detaljni i precizni - zato je potrebno znati dovoljno o svakom ispitaniku kako bismo mogli odlučiti pripadaju li navedenoj grupii (npr. žena 30-39, pušač, vlasnik automobila). Kako bismo bili sigurni da ste pozvani da učestvujete u ispitivanju u kojem će Vaše mnjenje biti od važnosti, provjerite da li je Vaš korisnički profil ažuriran i jeste li odgovorili na ankete o Vašem korisničkom profilu: ukoliko niste, možete ih pronaći na stranici o sakupljanju poena.

Kontaktirajte nas

Za brze i precizne odgovore na Vaša pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila. Rado ćemo prihvatiti sve Vaše komentare i sugestije u vezi našeg Talk Online Panela ili naše internet stranice.

Odgovore na Vaše upite dobit ćete radnim danom u roku od 24 sata, dok će na upite pristigle tijekom vikenda i praznika naši djelatnici odgovoriti prvog radnog dana.