Εγγραφή

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αν το email δεν έρθει (κοιτάξτε και στο spam folder) πατήστε εδώ για να σταλεί ξανά.

Συμβουλές και υποδείξεις

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ τις πληροφορίες του προφίλ μου;

Μπορείτε να αλλάξετε τις περισσότερες πληροφορίες του προφίλ σας πατώντας το όνομά σας αφού συνδεθείτε - εμφανίζεται πάνω αριστερά, δίπλα στο μικρό εικονίδιο-ανθρωπάκι. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρεστε στη σελίδα του προφίλ σας, όπου μπορείτε, π.χ., να εισάγετε μία νέα διεύθυνση αφού μετακομίσετε ή να αλλάξετε το βαθμό συμμετοχής σας στο πάνελ - για παράδειγμα να συμμετάσχετε σε δοκιμές προιόντων ή focus group.

Τι συμβαίνει με τις πληροφορίες του προφίλ που δεν μπορώ να επεξεργαστώ;

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του προφίλ σας, αλλά για κάποιες, όπως είναι η χώρα κατοικίας ή το φύλο, ζητάμε να μας γράψετε και να μας πληροφορήσετε επίσημα για την αλλαγή. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε κάπως πιο αυστηροί σε αυτό το ζήτημα είναι ότι μια αλλαγή θα επηρέαζε την πρόσκλησή σας σε έρευνες, καθώς και τις επιλογές σας για τις ανταμοιβές στο κατάστημά μας - οπότε θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος.

Δεν δέχομαι έρευνες - γιατί συμβαίνει αυτό;

Προσκαλούμε τα μέλη του πάνελ βάσει των απαιτήσεων κάθε έρευνας, οι οποίες συχνά είναι πολύ λεπτομερείς και συγκεκριμένες - επομένως, βοηθάει να γνωρίζουμε αρκετά για κάθε μέλος του πάνελ προκειμένου να αποφασίσουμε αν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία (π.χ. γυναίκες 30-39, καπνιστές, ιδιοκτήτες αυτοκινήτων). Για να διασφαλίσουμε ότι προσκαλείστε σε έρευνες όπου οι απόψεις σας θα είναι σχετικές, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι ενημερωμένο και ότι έχετε συμπληρώσει τις βασικές έρευνες προφίλ: μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα συλλογής πόντων Κερδίστε Πόντους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για μια γρήγορη και ακριβή απάντηση στις ερωτήσεις σας. Κάθε σχόλιο ή πρόταση που μπορεί να έχετε για το Talk Online Panel ή την ιστοσελίδα μας είναι επίσης ευπρόσδεκτη.

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο στο να απαντάει στα ερωτήματα σας εντός 24 ωρών τις καθημερινές - οι απαντήσεις παίρνουν λίγο περισσότερο τα Σαββατοκύριακα.